"Vissa dagar vill du bara stoppa huvudet i sanden och ibland känns det som hela världen ler mot dig! Oavsett vilket så påverkar du din omgivning genom ditt tillstånd."

Ledare & Individcoachning

Är du en individ som har frågeställningar som du behöver få svar på eller kanske en ledare eller chef som behöver utmana och utveckla dig själv?
 
Individ
Coachning är en snabb och effektiv metod att åstadkomma resultat snabbare än vad du gör på egen hand. Behöver du redskap för att ändra ett beteende t ex: sluta röka, prestera bättre, gå ner i vikt eller börja träna? Coachning ger dig möjlighet att identifiera och utforska drömmar, att förverkliga dina mål och behov i livet – både professionellt och privat.

Chef/Ledare:
Som chef är du många gånger ensam med dina tankar om saker som inträffar på arbetsplatsen.
Precis som du tränar dina muskler på gymet eller din uthållighet ute i löpspåret behöver du träna och utveckla dig i din roll som ledare. Att jobba med en coach som inte värderar dina beslut kan vara ovärderligt i din roll som chef. Att prata med en coach som utmanar dina tankar och ger dig frågeställningar du inte får av dina anställda gör att dina funderingar över olika beslut blir lättare att förankra när du har en större klarhet och ett bredare perspektiv på din frågeställning.

Hur går coachningen till?

Vi träffas med cirka 2-4 veckors mellanrum till en början, självklart anpassar vi det efter ditt behov. På mötena kollar vi av vilken riktning eller svar du söker på din frågeställning, därefter jobbar vi oss framåt till ditt önskade läge. Coachningen utförs vid personligt möte, genom telefon eller online. Det innebär att coachningen är genomförbar oavsett avstånd eller plats du befinner dig på. 

Coachningområden

Vanliga frågeställningar inom coachning:

  • Jag har en massa jag vill göra men jag kommer inte till skott. Hur ska jag göra?
  • Jag når inte fram till mina anställda.
  • Jag vill utveckla mitt sätt att leda min grupp.

COACHNINGSOMSRÅDEN
Personlig utveckling, fokus på mål och visioner, ökad arbetsglädje, ökad effektivitet, tillgång till din fulla kapacitet m.m.

Living on the edge!