"För att bli bäst behöver du ta ansvar för din egen utveckling!"
De flesta idrottare på toppnivå tränar hårt och förbereder sig fysiskt på ett bra sätt för att sen efter en misslyckad prestation säga att de inte var med mentalt i matchen/tävlingen. Hur tränar du din inre röst som hjälper dig till framgång under din prestation?

Idrottscoachning

Är du en idrottare som kört fast i dina prestationer, vill få någon att skapa andra perspektiv för dig, skapa en effektiv målsättningsplan tillsammans med dig? Ta då kontakt med mig.
Ibland kör man helt enkelt ”fast” i sina prestationer då kan det vara bra att prata med någon som inte värderar dina resultat eller prestationer utan hjälper dig ”loss” så att du kan komma framåt igen.
Ibland är det bra att få tillgång till lite andra perspektiv på din tillvaro.

Effektiva målsättningar
Vikten av att sätta upp ett effektivt mål är att förstå vad som händer när jag uppnår mitt mål. Hur känns det? Vilka effekter kommer det få ifall jag når mitt mål? Samtidigt behöver du även förstå vilka resurser du själv behöver lägga i ansträngningsskålen för att lyckas med din målsättning.
Det handlar om att klargöra mitt nuvarande läge och hur resan till mitt önskade läge ser ut.
 
”Det finns inga misslyckanden, bara feedback!”
I en elitidrottares liv är resultatet oftast svart eller vitt – du vinner eller förlorar. Meningen ovan handlar helt enkelt om att
VÅGA! Ska du bli en vinnare så behöver du våga och då kommer även vissa förluster komma emellan och förluster är inte farligt för en vinnare – en vinnare lär sig något genom varje prestation och resultat.
Frågan att ställa sig efter varje prestation och resultat är: Vad lärde jag mig av detta?

Hur går coachningen till?

Vi träffas med cirka 2-4 veckors mellanrum till en början, självklart anpassar vi det efter ditt behov. På mötena kollar vi på ditt nuläge och hur vägen till ditt önskade läge ser ut. Coachningen utförs vid personligt möte, genom telefon eller online. Det innebär att coachningen är genomförbar oavsett avstånd eller plats du befinner dig på. 

Coachningområden

Vanliga frågeställningar inom idrottscoachning:
  • Hur gör jag min målsättning så effektiv som möjligt?
  • Hur bearbetar jag nervositet inför min prestation?
  • På vilket sätt kan jag nå min fulla potenial? 
  • Hur undviker jag distraktioner och bearbetar min fokusering inför prestationer?