Utmaning - Mars 2021

I mars månad handlar min utmaning om att läsa boken Helvetesveckan - 7 dagar som förändrar ditt liv och planera för att genomföra en "helvetesvecka" i april. Egentligen borde helvetesvecka bytas ut till "utvecklingsveckan" eller "effektivveckan" för den handlar om just det - att optimera en vecka och att se över de vanor din vanliga vecka innehar.

Tidigare utmaningar 2021:
Januari 2021 - Undvika sötsaker (sockerdetox)
Februari 2021 - Ett fysiskt träningspass varje dag under februari.

Hur gick det:
Det gick bra med både läsandet och planeringen, dock blev jag inte helt klar med boken föränn den 2:a april och planeringen kommer fortgå ända fram till genomförandet av "Helvetesveckan" i slutet på april.

//Coach Vidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln