Utmaning - Januari 2021

Nytt år och nya utmaningar. Att jag går in på mitt fjärde år med olika utmaningar varje månad hade jag aldrig kunnat tro när jag startade i december 2017. Men utmaningarna har blivit en del av min vardag och det känns bra att ha något att fokusera på under veckorna, så vi kör vidare. Jag tar gärna emot nya vardagsutmaningar, så är det någon som sitter på något roligt att göra så hör av er...

Januarimånads utmaning blev en repris för mig - Undvika sötsaker. Den har jag kört vid två tillfällen (2018 och 2019) innan och den passar bra att köra i januari efter att julens dekadens tagit över och mitt intag av sötsaker skjutit i höjden. Jag gissar att många med mig känner igen sig i det. Denna gången blev det en liten kollektiv utmaning då två utan mina ledarkollegor samt en spelare i FC Helsingborg också hakade på. Alltid lite mer motiverande när fler är inblandade.

Kriterierna för sötsaker var: Godis, chips, glass, kakor och läsk.

Hur gick det?
Det är bara att konstatera efter alla dessa utmaningarna som jag gjort har jag blivit både starkare och tryggare i mig själv, så denna typ av ansträngning/utmaning är inte lika betungande som den varit vid tidigare tillfälle. Så JA, den klarades av denna gång också. Visst fanns en del sötsug kvar på kvällskvisten men det mättades av ett knäckebröd eller en frukt istället.

//Coach Vidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln