Kraften att påverka andra människor skapas genom ditt eget beteende...

Emellanåt så praktiserar jag min utmaning från (Januari 2020) i vardagen. Kraften att påverka andra människor skapas genom ditt eget beteende. När jag skulle köpa en smoothie på "mitt" gym Aktiverum häromdagen så sa jag att jag betalar för två och så bjuder ni nästa som handlar en smoothie på den.
Denna gång råkade personen bakom mig också beställa en smoothie vilket gjorde att jag fick ta del av den personens glädje och förvåning, men det som gladde mig mest och det som verkligen fick mig att förstå hur mitt beteende påverkar världen i ett litet steg i rätt riktning till ett positivare och hjälpsammare klimat oss människor emellan, var när personen som fick ta del av mitt agerande i sin förvåning gjorde likadant och helt plötsligt så hade mitt beteende skapat en kedjereaktion vilket innebär att nu kommer två personen glädjas av mitt och den här personens agerande. 

Att bidra är ett av våra grundläggande mänskliga behov, och för egen del mår jag bra när jag bidragit till någon annan. I mitt arbete som coach så handlar mycket om att kunna bidra genom kunskap så att andra når fram till sina målsättningar och att se individer växa inom "sitt område" är en häftig tillfredsställelse. 
 

"There are only two ways to influence human behavior: You can manipulate it or you can inspire it" - Simon Sinek


Hur har du bidragit till någon och hur kändes det för dig då?

//Coach Vidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln