Vill du bli utmanad?

Ge komplimanger - kanske den roligaste utmaningen jag gjort. (Augusti 2018, 2019 och 2020) Ge komplimanger - kanske den roligaste utmaningen jag gjort. (Augusti 2018, 2019 och 2020)

Idag är det tre års sedan jag gjorde min första utmaning (förändra ett beteende), tanken var att göra det under ett år men det blev något jag fortsatt med i stort sett varje månad sedan dess, förutom något uppehåll någon månad. I 36 månader har jag gjort 23 olika utmaningar som under resan skapat några hållbara beteende förändringar men framför allt skapat en större handlingskraft och starkare självförtroende i mig. De två sista delarna - handlingskraft och självförtroende - är de som gör att när jag coachar individer ofta ger dem en utmaning i vardagen att klara av, helt enkelt för att attrahera dessa två delarna.

På dessa 36 månaderna har jag genomfört 23 olika utmaningar eller förändra mitt beteende, jag har varit "utmaningsfri" vid fyra olika månader.

Här är alla de olika utmaningarna jag gjort, kolla igenom om det är någon som passar just dig och sen bara gör den - du har ingenting att förlora på det och vem vet det kanske är första steget mot en förändring i ditt liv eller så kanske även din handlingskraft och ditt självförtroende får lite bensin på sig.

Mobilanvändande (Maj 2018) Mobilanvändande (Maj 2018)
50 armhävningar görs varje dag... 50 armhävningar görs varje dag...

Beteenden som jag fortsatt med även efter fem veckor är följande:
Kaffedrickandet - jag har alltså inte druckit en kopp kaffe sedan december 2017.
Bädda sängen - jag bäddar alltid sängen innan jag går hemifrån, en av mina första uppgifter som jag klarar av på dagen.
50 armhävningar - Jag har gjort 50 armhävningar per dag sedan den 1:e juli 2019 vilket innebär att just i dag har jag gjort 25 900 armhävningar sedan 1:e juli 2019...whaow säger jag om min egen insats!

Har du någon bra utmaning som jag borde testa så meddela mig.

//Coach Vidar

Etiketter: utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln