Utmaning - Oktober 2020

Det startade december 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag,  och när du håller ett löfte till dig eller klarar en utmaning så skapar du ett förtroende till dig själv och på så vis skapar du dig ett större självförtroende.  

I september hade jag så mycket att göra så jag valde att avstå min utmaning den månaden. Oktobermånads utmaning är en repris från 2019 och handlar om att jag ska läsa ett kapitel i en coachningrelaterad bok varje dag.
Tidigare utmaningar 2020:
Januari 2020 - Bjuda min omvärld på det jag själv köper.
Februari 2020 - Använda tandtråd.
Mars 2020 - Uppfylla min apple watch.
April 2020 - 240 sekunder.
Maj 2020 - Denna månad var jag utmaningsfri.
Juni 2020 - Aktivera mig fysiskt varje dag i fem veckor.
Augusti 2020 - Skicka en komplimang om dagen.
September 2020 - Valde att avstå en utmaning denna månad.
Oktober 2020 - Läsa ett kapitel om dagen i en coachningbok.

Utmaning Oktober - 2020
Att läsa böcker är inget jag gör varje dag men att sätta upp som utmaning att läsa ett kapitel om dagen funkade faktiskt jäkligt bra. Ibland läste jag innan jobbet på morgonen ibland blev det läsning i sängen innan jag somnade oavsett vilket så läste jag 1½ bok dessa fem veckorna. Det är riktigt härligt när man hittar en bok som fångar en och sida efter sida avverkas.

Jag kan varmt rekommendera båda böckerna, den ena har varit en riktig game changer för mig (andra gången jag läser den) och den andra har skapat inspiration i vardagen, och jag har även hämtat mycket inspiration från dem när det gäller mina föreläsningar.

//Coach Vidar

Etiketter: utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln