Utmaning - Augusti 2020

Det startade december 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag, och under tiden jag gjort detta så har jag känt mig stolt över mig själv varje gång jag lyckats klara min "utmaning" och vill helt enkelt fortsätta med det. Och det är ju inte så att mina målsättningar går ut på att göra en "svensk klassiker" varje månad direkt. Utan små förändringar som gör att det skapas andra perspektiv på hur jag upplever just den utmaningen. 

I augusti 2020 så blir utmaningen en repris av augusti 2019 och 2018:s utmaning, denna utmaning är den roligaste jag vet att göra och det är också tredje året i rad jag kör den. Vilket innebär att skicka ett sms om dagen med en komplimang till någon jag känner.
Tidigare utmaningar 2020:
Januari 2020 - Bjuda min omvärld på det jag själv köper.
Februari 2020 - Använda tandtråd.
Mars 2020 - Uppfylla min apple watch.
April 2020 - 240 sekunder
Maj 2020 - Denna månad var jag utmaningsfri.
Juni 2020 - Aktivera mig fysiskt varje dag i fem veckor.
Juli 2020 - 50 armhävningar varje dag i fem veckor.

Augusti 2020:
Denna månad ska jag skicka en komplimang på sms till någon som jag känner. Helt enkelt berätta för dem hur bra jag tycker de är, därefter får vi se vad responsen blir. Sammanlagt blev det 31 sms under denna utmaning. Här nedan ser ni ett axplock utav dem.

Under:
Jag trodde det skulle vara enklare än det var. Jag märkte att jag emellanåt satte upp hinder för mig själv genom att tänka ex: Hur kommer detta landa? Tänk om de tror jag är ute efter något! Tankar som jag bytte ut mot "ah, vad fan det kan inte vara så farligt." Någon dag missade jag att skicka men då skickade jag två dagen efter. 
Efter:
Vad jag kan konstatera efter denna utmaning är att bidrar du till någon annan så får du väldigt mycket tillbaka. Nästan samtliga skickade tillbaka en kommentar till mig, vilket gjorde mig glad även om tanken var att göra någon annan glad.

Gör gärna denna utmaning för att berika era vänner med en komplimang och kanske ni även gör deras dag med den! Så jag säger bara PAY IT FORWARD!!!

//CoachVidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln