Utmaning - Juli 2020

Det startade december 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag, och under tiden jag gjort detta så har jag känt mig stolt över mig själv varje gång jag lyckats klara min "utmaning" och vill helt enkelt fortsätta med det. Och det är ju inte så att mina målsättningar går ut på att göra en "svensk klassiker" varje månad direkt. Utan små förändringar som gör att det skapas andra perspektiv på hur jag upplever just den utmaningen. 

I juli 2020 så blir utmaningen en repris av juni 2019:s utmaning, vilket innebär 50 armhävningar i snitt om dagen, och ja ni som brukar följa mina utmaningar vet att jag gjort detta i ett års tid men jag hade så jäkla dålig fantasi i slutet på juni så jag fortsatte min årsutmaning under juli också (förmodligen kör jag den ett år framåt).
Tidigare utmaningar 2020:
Januari 2020 - Bjuda min omvärld på det jag själv köper.
Februari 2020 - Använda tandtråd.
Mars 2020 - Uppfylla min apple watch.
April 2020 - 240 sekunder
Maj 2020 - Denna månad var jag utmaningsfri.
Juni 2020 - Aktivera mig fysiskt varje dag i fem veckor.

Utmaning Juli - 2020
Jag ska inte säga att det gick helt smärtfritt denna månad, motivationen var inte helt på topp men givetvis löste jag det även denna månad, det vore ju konstigt om jag inte skulle göra det när jag gjort det i 12 månader i sträck innan.

I Augusti ska jag köra en repris på mina utmaningar - en av mina favoritutmaningar som jag uppmanar alla att testa.

//Coach Vidar
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln