Utmaning - 18 250 armhävningar

Idag är jag riktigt stolt över mig själv. Jag brukar bli det när jag klarat av mina månadsutmaningar, men denna dag har jag klarat av min ÅRSUTMANING!!! I ett års tid har jag gjort 50 armhävningar varje dag...vilket blir totalt 18250 armhävningar...känn på den artontusentvåhundrafemtio armhävningar!
Det startade med att jag blev inspirerad av Aktiverums PT/Instruktör Lotta Lilja som utmanande sina klienter att köra 50 armhävningar om dagen i 30 dagar, vilket jag tyckte var passande och hoppade på, det var bara det att jag efter 30 dagar tänkte att det här ska jag lösa varje dag i ett år. Vilket jag idag har gjort!!! Riktigt najs...

Vilket innebär att jag förmodligen gjort cirka 17000 fler armhävningar än vad snittet av er som läser detta har gjort det senaste året, bara den vetskapen gör att jag känner mig starkare.

Hade någon sagt till mig att jag ska göra 18250 armhävningar hade jag bara skrattat men jag tänkte på Novak Djokovic (Statistik) och att många små steg till slut skapar stora resultat.

Märker jag någon skillnad?

  1. Jag har mycket lättare för att göra armhävningar idag än vad jag hade innan jag började. 
  2. Jag har blivit starkare i både rygg, axlar, bröst och mage...
  3. Det har varit inspirerande att ha något varje dag som jag fokuserat på.
  4. Jag har känt mig starkare mentalt med tanke på att jag uppfyller ett förtroende till mig själv (självförtroende) varje dag jag gjort mina armhävningar.


Några dagar så missade jag att göra mina armhävningar då gjorde jag 100 dagen efter istället, en gång var jag sjuk och missade/orkade inte göra armhävningarna under fem dagar vilket ledde till att jag behövde göra 300 armhävingar under en dag. Några kvällar när jag gått och lagt mig kom jag på att jag glömt göra mina armhävningar, ibland var klockan 23:55 och det var bara att kliva ur sängen och i kalsongerna lägga sig och göra dem.

"För att komma till dag 500 behöver du alltid börja med dag 1", "Små saker över tid kommer skapa stora resultat"

//Coach Vidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln