Utmaning - April 2020

Det startade december 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag, och under tiden jag gjort detta så har jag känt mig stolt över mig själv varje gång jag lyckats klara min "utmaning" och vill helt enkelt fortsätta med det. Och det är ju inte så att mina målsättningar går ut på att bestiga Mount Everest varje månad direkt. Utan små förändringar som gör att det skapas andra perspektiv på hur jag upplever just den utmaningen. 

I april 2020 så ska jag utmana mig själv genom att reflektera varje dag med hjälp av 240 sekunders övningen.
Tidigare utmaningar 2020:
Januari 2020 - Bjuda min omvärld på det jag själv köper
Februari 2020 - Använda tandtråd!
Mars 2020 - Stänga mina "ringar" på telefonen

Utmaning April - 2020
Handlar om att jag ska göra 240 sekunders övningen vad  det gäller reflektion. Det var ett bra tag sedan jag gjorde denna övningen och jag känner att det är dags att ta upp den igen då jag tycker reflektion skapar så mycket bra tankar om hur helheten i livet ser ut för mig.

Hur gick det?

Från början var tanken att jag skulle göra en repris på min utmaning som jag brukar ha i april, nämligen gå upp 5 i 5 på morgonen. Men med två sena padelmatcher som gjorde att jag inte kom i säng förrän 23:45 på kvällen så orkade jag helt enkelt inte gå upp så tidigt så jag fick byta fokus på min utmaning denna månaden.

Det gick helt okej, jag gjorde i stort sett en 180 sekunders utmaning varje dag då min reflektion skedde på morgonen innan jag gick upp ur sängen, innan jag klev ur bilen när jag kom hem från jobbet och även när jag låg i sängen och skulle somna. Så istället för fyra reflektioner per dag blev det tre stycken. Mitt intryck av denna reflektionövning är att jag kommer till insikt vad som är viktigt här i livet och vad som skapar energi hos mig och vad som tar energi ifrån mina tankar. Kan varmt rekommendera denna övning.

//Coach Vidar

Etiketter: utmaning 240 sekunder

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln