Utmaning - December 2019

Det startade dec 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu under 2019 kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag, och jag märkte under 2018 hur stolt jag kände mig varje gång jag lyckades klara min "utmaning" och vill helt enkelt fortsätta med det. Och det är ju inte så att mina målsättningar går ut på att göra en svensk klassiker varje månad direkt. Utan små förändringar som gör att det skapas andra perspektiv på hur jag upplever just den utmaningen. 

I december 2019 så ska jag utmana mig själv att bli färdig med min nya föreläsning.
Tidigare utmaningar 2019:
Januari 2019 - Undvika sötsaker
Februari 2019 - Köpstopp
Mars 2019 - Laga mat
April 2019 - Uppe med tuppen
Maj 2019 - Kvällsätande
Juni 2019 - 18 mils löpning som blev gång istället
Juli 2019 - 50 armhävningar om dagen
Augusti 2019 - Komplimanger
September 2019 - Inga utmaningar
Oktober 2019 - Ingen snoozing
November 2019 - Sockerdetox

Utmaning - December 2019
Göra klart min nya föreläsning

Denna utmaning handlar om att jag vill skapa tid, cirka 20-30 min varje dag i fem veckor där jag lägger lite extra fokus på att göra klart föreläsningen så att jag kan köra igång den under 2020.

Hur gick det?
Jag har läst en del, kollat på youtube-klipp, förberett en presentation (Powerpoint) och även testkört den på en grupp. Det har varit små steg varje dag, ibland lite längre steg och jag känner mig i princip helt färdig nu behövs det lite mer praktik för att sätta den riktigt bra.

Januarimånads utmaning har de två tidigare åren handlat om en sockerdetox efter att jul och nyår gott för mycket i sötsakernas tecken. Fast denna jul och nyår har det varit på en balanserad nivå så då tänker jag att det blir något annat att fokusera på under januari. Den kommer handla om årets fattigaste månad och hur jag kan bidra på ett litet sätt.

//Coach Vidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln