Utmaning - November 2019 

Det startade dec 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu under 2019 kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag, och jag märkte under 2018 hur stolt jag kände mig varje gång jag lyckades klara min "utmaning" och vill helt enkelt fortsätta med det. Och det är ju inte så att mina målsättningar går ut på att göra en svensk klassiker varje månad direkt. Utan små förändringar som gör att det skapas andra perspektiv på hur jag upplever just den utmaningen. 

I november 2019 tänker jag utmana mig själv med att göra en sockerdetox (repris från januari 2018 o 2019).
Tidigare utmaningar 2019:
Januari 2019 - Undvika sötsaker
Februari 2019 - Köpstopp
Mars 2019 - Laga mat
April 2019 - Uppe med tuppen
Maj 2019 - Kvällsätande
Juni 2019 - 18 mils löpning som blev gång istället
Juli 2019 - 50 armhävningar om dagen
Augusti 2019 - Komplimanger
September 2019 - Inga utmaningar
Oktober 2019 - Ingen snoozing

Utmaning Oktober - 2019
Sockerdetox

Denna utmaning har jag kört i januari månad, både 2018 och 2019. Det har varit för att bli av med sötsuget som byggs upp under jul och nyårshelgerna. Det kändes aktuellt att köra redan nu, för att efter sommaren känns det som det har blivit en hel del småätande av sötsaker för mig, framför allt på kvällstid.

Hur gick det?
Dessa fem veckorna kändes mycket lättare än det brukar göra när jag gör detta i januari. Min egen känsla är att jag känner mig mentalt starkare för att klara av saker jag bestämt mig för. Vilket är en av de största effekterna av mina månad/vardagsutmaningar.

Decembermånads utmaning handlar om att förbereda en föreläsning.

//Coach Vidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln