Utmaning - Oktober 2019

Det startade dec 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu under 2019 kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag, och jag märkte under 2018 hur stolt jag kände mig varje gång jag lyckades klara min "utmaning" och vill helt enkelt fortsätta med det. Och det är ju inte så att mina målsättningar går ut på att göra en svensk klassiker varje månad direkt. Utan små förändringar som gör att det skapas andra perspektiv på hur jag upplever just den utmaningen. 

I oktober 2019 tänker jag utmana mig själv med att sluta snooza på morgonen. 
Tidigare utmaningar 2019:
Januari 2019 - Undvika sötsaker
Februari 2019 - Köpstopp
Mars 2019 - Laga mat
April 2019 - Uppe med tuppen
Maj 2019 - Kvällsätande
Juni 2019 - 18 mils löpning som blev gång istället
Juli 2019 - 50 armhävningar om dagen
Augusti 2019 - Komplimanger
September 2019 - Inga utmaningar

Utmaning Oktober - 2019
Ingen "snoozing" på morgonen.


Jag har haft en ovana att snooza 2,3 eller 4 gånger per morgon. Så jag tänkte försöka sluta med det genom att uppmärksamma detta under fem veckor.

Hur gick det?
Jo då, det gick bra. Det blev ingen snooze under dessa fem veckorna. Däremot gick jag inte upp direkt när klockan ringde på morgonen, vissa dagar gick jag och la mig i sängen igen. Där låg jag och funderade på vad dagen hade att erbjuda.

Novembermånads utmaning handlar om att göra en sockerdetox!

//Coach Vidar

Etiketter: utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln