Utmaning - September 2019

Utmaningen denna månad är att inte ha någon utmaning, å andra sidan så håller jag fortfarande mig utan kaffe, bäddar sängen varje dag innan jag går hemifrån (i alla fall så länge ingen ligger kvar i sängen) och julimånads utmaning (50 armhävningar om dagen) har jag inte slutat med ännu vilket innebär att jag vid dags datum gjort 4700 armhävningar vilket förmodligen är cirka 4500 fler armhävningar än du som läser detta har gjort under samma tidpunkt. :)

 

Tidigare utmaningar 2019:
Januari 2019 - Undvika sötsaker
Februari 2019 - Köpstopp
Mars 2019 - Laga mat
April 2019 - Uppe med tuppen
Maj 2019 - Kvällsätande
Juni 2019 - 18 mils löpning som blev gång istället
Juli 2019 - 50 armhävningar om dagen
Augusti 2019 - Komplimanger

Det var faktiskt så att när jag gjorde augusti utmaningen så glömde jag helt bort att komma på en utmaning inför september vilket gjorde att jag tänkte se hur det kändes att inte ha något att fokusera på under en månad.

Oktober månads utmaning kommer handla om att inte snooza!

//Coach Vidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln