Inget stort börjar stort...

Fotograf Per Wiklund Fotograf Per Wiklund

Alla stora händelser börjar med ett litet steg, när vi förstår det så inser vi också att vägen till vårt stora mål inte är långt borta så länge jag väljer att ta de små stegen som oftast är överkomliga i vår vardag.

Många gånger så ska vi uppnått det "perfekta tillståndet" innan vi gör något eller så ska vi skaffa oss tillräckligt med "kött på benen" innan vi kastar oss ut. Delar som gör att vi kanske aldrig förverkligar det vi vill göra.
Det finns ingen som "borde" göra något som gjort något utan den som gjorde något gjorde det. Har ni hört något kompis säga; Jag borde börja träna! Hur mycket har den kompisen egentligen börjat träna? Förmodligen ingenting! I ordet borde finns det så många fallgropar för oss att genomföra det som vi borde...
Mitt råd till alla som vill ha det "perfekta" skottet innan han ger sig ut på rinken eller ska skaffa sig "kött på benen" innan jobbet ska sökas, är att det perfekta skottet kommer under tiden du är ute på rinken eller "köttet på benen" får komma under tiden du håller på. Vilket innebär att all erfarenhet och kunskap om något skaffar du under tiden du gör det.

För som rubriken lyder så har ingen nått toppen ännu utan att ta ett litet första steg! Ibland är steget en tanke som sen skapar en handling som i sin tur skapar en väg till toppen...

Vilket steg har varit avgörande i ditt liv för att skapa din resa? 

//Coach Vidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln