Utmaning - Augusti 2019

Det startade dec 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu under 2019 kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag, och jag märkte under 2018 hur stolt jag kände mig varje gång jag lyckades klara min "utmaning" och vill helt enkelt fortsätta med det. Och det är ju inte så att mina målsättningar går ut på att göra en svensk klassiker varje månad direkt. Utan små förändringar som gör att det skapas andra perspektiv på hur jag upplever just den utmaningen. 

I Augusti 2019 tänker jag utmana mig själv med att skicka komplimanger (repris från augusti 2018).
Tidigare utmaningar 2019:
Januari 2019 - Undvika sötsaker
Februari 2019 - Köpstopp
Mars 2019 - Laga mat
April 2019 - Uppe med tuppen
Maj 2019 - Kvällsätande
Juni 2019 - 18 mils löpning som blev gång istället
Juli 2019 - 50 armhävningar om dagen

Augusti 2019:
Denna månad ska jag skicka en komplimang på sms till någon som jag känner. Helt enkelt berätta för dem hur bra jag tycker de är, därefter får vi se vad responsen blir. Sammanlagt blev det 31 sms under denna utmaning.

Här kommer några sms och svar:
Godmorgon Henke!
Idag är det komplimangernas dag...
Jag vill bara påminna dig att du är en härlig individ och jäkligt duktig på ditt jobb! ...du är helt OK på Fantasy också...men jag kommer jaga ikapp dig!
Ha en go dag!
//Vidar
Svar:
Vad härligt! Detsamma till dig kompis :). Fantasy kan du glömma dock, plockade nyss första månaden för andra säsongen i rad.

Tja Feffe!
Augusti är komplimangernas månad...
Så jag vill bara säga att jag tycker du är grym både som person, fotbollstränare, båtkapten och även som föreläsare! Lycka till i matcherna i Eskilscupen...
//Vidar
Svar:
Hej världens bästa Vidar, tack för dina fina ord. De behövs idag, hoppas att det går bra för er i cupen.

Godmorgon Sandra!
Augusti är komplimangernas månad...
Så jag vill bara påminna dig om att du är en härlig person med många klokheter som du delar med dig av...ta hand om dig och ha en go helg!
//Vidar
Svar:
Tack Vidar...du lyfte en regnig lördag

Tja Otto!
Augusti är komplimangernas månad...
Jag vill bara säga att du är en grym svåger att ha...jag har inte så många men du är den bästa!
Fortsätt vara den du är det är då du är som bäst!
//Vidar
Svar:
Det var exakt ett år sedan jag fick så fina komplimanger, även den gången av dig.

Under:
Jag trodde det skulle vara enklare än det var. Jag märkte att jag emellanåt satte upp hinder för mig själv genom att tänka ex: Hur kommer detta landa? Tänk om de tror jag är ute efter något! Tankar som jag bytte ut mot "ah, vad fan det kan inte vara så farligt." Någon dag missade jag att skicka men då skickade jag två dagen efter. 
Efter:
Vad jag kan konstatera efter denna utmaning är att bidrar du till någon annan så får du väldigt mycket tillbaka. Nästan samtliga skickade tillbaka en kommentar till mig, vilket gjorde mig glad även om tanken var att göra någon annan glad.

Gör gärna denna utmaning för att berika era vänner med en komplimang och kanske ni även gör deras dag med den!

//CoachVidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln