Utmaning - Juli 2019

Det startade dec 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu under 2019 kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag, och jag märkte under 2018 hur stolt jag kände mig varje gång jag lyckades klara min "utmaning" och vill helt enkelt fortsätta med det. Och det är ju inte så att mina målsättningar går ut på att göra en svensk klassiker varje månad direkt. Utan små förändringar som gör att det skapas andra perspektiv på hur jag upplever just den utmaningen. 

"Träningen du får av att utmana dig själv gör att du blir starkare och inser att du kan klara av allt större utmaningar. Dina mentala muskler växer och du känner dig mer levande"

Nu kör vi...
I juli 2019 tänker jag utmana mig själv med att göra en massa armhävningar.
Tidigare utmaningar 2019:
Januari 2019 - Undvika sötsaker
Februari 2019 - Köpstopp
Mars 2019 - Laga mat
April 2019 - Uppe med tuppen
Maj 2019 - Kvällsätande
Juni 2019 - 18 mils löpning som blev gång istället

Utmaning Juli - 2019
50 armhävningar om dagen i 35 dagar(5 veckor).


Första veckan när jag även körde mina power-walks var det ett bra sätt att avsluta dem med 50 armhävningar. Ibland körde jag 50 på morgonen och ibland blev det 50 på kvällen. Jag kan inte säga att jag varit speciellt stark på att göra armhävningar innan men efter cirka två veckor kändes det faktiskt mycket lättare att göra alla dessa armhävningar.

Efter att ha gjort 1750 armhävningar så kan jag säga att göra armhävningar är en grymt bra träning för många muskelgrupper på överkroppen. Min 13-årige son hängde även han med på denna utmaning, så det blev lite roligare när vi sporrade varandra.

Augustimånads utmaning kommer handla om komplimanger - en favorit i repris!

//Coach Vidar

Etiketter: utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln