Utmaning - April 2019

Det startade dec 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu under 2019 kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag, och jag märkte under 2018 hur stolt jag kände mig varje gång jag lyckades klara min "utmaning" och vill helt enkelt fortsätta med det. Och det är ju inte så att mina målsättningar går ut på att göra en svensk klassiker varje månad direkt. Utan små förändringar som gör att det skapas andra perspektiv på hur jag upplever just den utmaningen. 

"Träningen du får av att utmana dig själv gör att du blir starkare och inser att du kan klara av allt större utmaningar. Dina mentala muskler växer och du känner dig mer levande"

Nu kör vi...
I april 2019 tänker jag "vara uppe med tuppen" (detta är en repris från min utmaning i april 2018).
Tidigare utmaningar 2019:
Januari 2019 - Undvika sötsaker
Februari 2019 - Köpstopp
Mars 2019 - Laga mat

April 2019 - Uppe med tuppen
Utmana min morgontrötthet genom att gå upp 04:55 varje morgon utom på söndagar!

Jag gjorde samma utmaning i april 2018 och tyckte jag fick ut ganska mycket utav att komma upp cirka två timmar innan resten av familjen. 
Det är en bra månad att börja att gå upp så här tidigt för vi ställer om klockan till sommartid, vilket innebär att det ljusnar ganska snabbt på morgonen vilket ger en extra energi.

Min upplevelse detta året var att jag upplevde det inte alls lika jobbigt att gå upp på morgonen, min egen tes till detta är att jag visste hur skönt jag tyckte det var förra året och vilken mysig stund som väntar mig på morgonen. Min morgonrutin: Jag gick upp och tog på mig lite kläder, gjorde en kopp te, satte på radion alt. lite skön musik därefter satt jag och förkovrade mig inom coachningdelen i min favoritfåtolj. En del utav dagarna fanns det till och med utrymme för en 45 minuters promenad också.

Den här utmaningen är en ögonöppnare för hur världen faktiskt ser ut innan 06.00...

Är du en morgon eller kvällsmänniska? 

//CoachVidar

Etiketter: utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln