Träna din mentala styrka...del 3.

Del 3
Talang och tur...


När du säger att någon har talang eller helt enkelt haft tur att de kommit dit de är så har du förmodligen inte hela bilden framför dig.
Ibland när jag är ute och föreläser så hör jag någon säga: "Jag skulle också vilja prata om det du gör, det är så intressant" eller "Vilken talang du har för detta!"
 

...och JA, jag tycker det är riktigt roligt och JA, det är en av mina stora passioner i livet. Men inget har kommit av sig själv utan det har varit många sena nätter av att sitta framför datorn, skapa material och texter, ett tag jobbade jag 75% samtidigt som jag var ansvarig tränare för ett elitlag + att jag utbildade mig inom coachningdelen. Så jag vill inte säga att jag är talangfull inom detta snarare att jag valt att förkovra mig och intressera mig för allt som har med coachning att göra, jag har helt enkelt varit hängiven mig själv i min målsättning att bli bra inom coachning.

Ta många utav våra idrottsmän som vi ser stå där längst upp på prispallen eller skjuta in det avgörande målet i någon match, lite senare ser vi dem bli intervjuade, vara med i något program på teven eller göra reklam för något företag. Helt plötsligt tror vi att det är det ända de gör i sin vardag och vi missar alla de "rutorna som är under prispallen". Det finns sällan någon annan väg till att bli bra på det du tar för dig mer än att vara väldigt hängiven uppgiften!
Du tränar din mentala styrka när du genomför de "rutorna som är under prispallen"!

Vad gör du för att skapa din "talang och tur" så att du får stå på prispallen?

Träna din mentala styrka...del 1.
Träna din mentala styrka...del 2.


//Coach Vidar

Etiketter: mental styrka

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln