Utmaning - Januari 2019

Det startade dec 2017 med att jag ville se hur det är att förändra ett beteende. Nu under 2019 kallar jag det utmaningar i vardagen istället. 
Varför gör jag detta?
När du har en målsättning och väljer att fokusera på det så blir det en del av din vardag, och jag märkte under 2018 hur stolt jag kände mig varje gång jag lyckades klara min "utmaning" och vill helt enkelt fortsätta med det. Och det är ju inte så att mina målsättningar går ut på att bestiga Mount Everest varje vecka direkt. Utan små förändringar som gör att det skapas andra perspektiv på hur jag upplever just den utmaningen. 
Nu kör vi...


I januari 2019 kopierar jag faktiskt januari 2018:s "förändra ditt beteende" och avstår sötsaker under 5 veckor.

Januari 2019 - Utmaning
Undvika sötsaker
Med sötsaker menar jag - Godis, kakor, läsk, chips, glass osv. Helt enkelt göra en sockerdetox efter julens alla godsaker.

"Denna gång var det inte några större problem att undvika detta förutom på fredag och lördagskvällarna när min familj satt och snaskade i sig på det ena och andra, då vattnades det i munnen emellanåt och jag fick tänka på annat för att motstå frestelsen.
I och för sig så åkte jag dit en dag när jag helt automatiskt på en torsdagslunch tog pannkakor och grädde som efterrätt, det var inte förrän efteråt som jag kom på mig själv. Så en liten bock i kanten blev det denna månad."

Februariutmaning kommer handla om Köpstopp.

//CoachVidar

Etiketter: utmaning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln