Förändra ett beteende -  September

Under hela 2018 har jag som mål att testa att förändra ett beteende varje månad. Varför vill jag göra detta? Helt enkelt för att se hur stark min motståndskraft är mot många av mina invanda beteende/vanor. Dock måste jag säga att numera handlar det mer om att klara mindre eller större utmaningar i vardagen. Jag märker att för varje utmaning jag klarar så känner jag mig stolt över mig själv samtidigt som jag stärker mig mentalt genom att klara av något jag bestämt mig för. Är det så att du blir inspirerad av något av mina ”beteendeförändringar/utmaningar” så testa själv och se vad det gör med dig!
Jag startade i slutet på 2017.
December 2017 - Kaffedrickande
Januari 2018 - Sockerätande
Februari 2018 - Träna varje dag
Mars 2018 - Bädda sängen
April 2018 - Morgontrötthet
Maj 2018 - Mobilanvändande
Juni 2018 - Ordförståelse
Juli 2018 - 20000 steg om dagen
Augusti 2018 - Ge komplimanger
I september ska jag läsa två kapitel i en bok eller lyssna på någon podd om dagen som handlar om coachning, helt enkelt för att jag vill förkovra mig ännu mer i det jag brinner för.

Jag älskar att lära mig nya saker och även att fortbilda mig. Det senaste året har jag utbildat mig inom coachning vilket varit väldigt tillfredställande. I våras så klarade jag min examen och därefter har jag tagit en paus över sommaren i mitt läsande och fortbildande. Så nu tänkte jag boosta upp mitt läsande igen genom att läsa två kapitel om dagen i böcker alternativ lyssna på någon podd som är inom mitt favoritämne - coachning. "En sak är säker du blir aldrig fullärd i arbetet med männskor!"
Böcker som jag läst i:
Tough Love - Johannes Hansen
Verktyg för livet - Tony Robbins
101 mentala verktyg - Johan Plate
Mycket Hjärna - Gabriella Wejlid & Jenny Åkerman
Poddar som jag lyssnat på:
Tony Robbins - Youtube
Johannes Hansen - Hemsida
Simon Sinek - Youtube

//Coach Vidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln