Förändra ett beteende - Augusti

Under hela 2018 har jag som mål att testa att förändra ett beteende varje månad. Varför vill jag göra detta? Helt enkelt för att se hur stark min motståndskraft är mot många av mina invanda beteende/vanor. Dock måste jag säga att numera handlar det mer om att klara mindre eller större utmaningar i vardagen. Jag märker att för varje utmaning jag klarar så känner jag mig stolt över mig själv samtidigt som jag stärker mig mentalt genom att klara av något jag bestämt mig för. Är det så att du blir inspirerad av något av mina ”beteendeförändringar/utmaningar” så testa själv och se vad det gör med dig!
Jag startade i slutet på 2017.
December 2017 - Kaffedrickande
Januari 2018 - Sockerätande
Februari 2018 - Träna varje dag
Mars 2018 - Bädda sängen
April 2018 - Morgontrötthet
Maj 2018 - Mobilanvändande
Juni 2018 - Ordförståelse
Juli 2018 - 20000 steg om dagen
Augusti månads utmaning handlar om att ge komplimanger.

Augusti 2018:
Denna månad skulle jag skicka en komplimang på sms till någon som jag känner. Helt enkelt berätta för dem hur bra jag tycker de är, därefter får vi se vad responsen blir. Sammanlagt blev det 31 sms under denna utmaning.
Här kommer några sms och svar:
Tja Åsa!
Augusti är komplimangernas månad!
Så jag vill bara säga att jag tycker du är grym...fortsätt vara dig själv för då är du som bäst!
Ha en skön fredagskväll!
//Vidar
Svar:
E du full? :) :)

Hej Maja!
Augusti är komplimangernas månad...
Därför vill jag bara säga att du är världens bästa dotter för du är så härligt charmig när jag är med dig...och så säger du så roliga saker som gör att jag ler och skrattar tillsammans med dig...
Jag kommer alltid älska dig!
//Din pappa
Svar:
Åååå tack bästa jag älskar dig även om vi bråckar i bland så älskar jag dig

Hej Marcus!
Augusti är komplimangernas månad...
Så jag vill bara säga att jag tycker du är grym som den människa du är! Kör hårt med grabbarna i laget så ni tar några steg framåt i år...
//Vidar
Ps. Lycka till med äktenskapet som stundar runt hörnet...
Svar:
Tjena...
Tack så mycket! Gjorde min dag...så jäkla viktigt att visa uppskattning och berätta för varandra vad vi tycker. Du är på så rätt väg. Saknar dig i vårt omklädningsrum...och allt gott snack. Kör hårt Vidde du är en grym människa, head coach och coach. Ta hand om din fru och era barn. Trevlig helg!

Hej Fiskarn!
Augusti är komplimangernas månad...
Så därför vill jag bara säga att jag tycker du är en grym kille och riktigt roligt också! Framför allt när du "blir" den danske kocken...fortsätt vara den ansvarsfulla och galna killen som vi andra kan luta oss emot, det är då du är ditt bästa jag!
//Vidar
Svar:
Vad glad jag blev!!
Tack så mycket
Du gjorde min dag

Tjena Kompis!
Augusti är komplimangernas månad...
Så jag vill bara säga att jag tycker du är en fantastisk vän att ha...ser fram emot att ha dig som vän mååååånga år framöver...
Fortsätt ha ditt givmilda sätt det klär dig väldigt bra. Ta hand om dig och familjen. Så ses vi snart!
//Vidar
Svar:
Du Vidar du e för jävla go
Kan bara stämma in på ovan & skicka
vidare det på dig också

Under:
Jag trodde det skulle vara enklare än det var. Jag märkte att jag emellanåt satte upp hinder för mig själv genom att tänka ex: Hur kommer detta landa? Tänk om de tror jag är ute efter något! Tankar som jag bytte ut mot "ah, vad fan det kan inte vara så farligt." Någon dag missade jag att skicka men då skickade jag två dagen efter. 
Efter:
Vad jag kan konstatera efter denna utmaning är att bidrar du till någon annan så får du väldigt mycket tillbaka. Nästan samtliga skickade tillbaka en kommentar till mig, vilket gjorde mig glad även om tanken var att göra någon annan glad.

Denna utmaning får ni gärna göra för att berika era vänner med en komplimang och kanske ni gör deras dag med den!

//CoachVidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln