Segelbåten!

Föreställ dig ditt liv som en (segel)båt. Fråga dig själv vart båten är på väg? Vilka drivkrafter har den? Var läcker det in vatten? Åt vilket håll blåser vinden?

Jag frågade mig själv; hur ser min båtresa ut just nu? Svaret blev att den känns riktigt bra! Den är på väg ut mot ny mark att utforska, visst ibland kommer det en del höga vågor som läcker in en del vatten, då gäller det att ta hand om dem direkt så de inte blir bestående.
 

Med den metaforen kan man fråga sig: Varför vågar vissa människor aldrig ge sig ut på nya äventyr trots att de har en fantastisk segelbåt med perfekta segel som kan styra dem i princip vart som helst. Medan vissa människor som med sin lilla eka tar sig hur långt som helst! Vad är deras framgångsrecept? Hur gör de?
Vill du uppgradera din båt med massa verktyg så du kan nå dit just du vill, hör av dig! För visst vill du inte ligga kvar i samma hamn resten av ditt liv?!?
Du är en produkt av dina egna val och det häftiga är att du bestämmer själv vilka val du vill göra eller hur du vill förhålla dig till din egen situation…

Det är frågorna som är intressanta. Svaren varierar beroende på var vi är i våra liv, men frågorna kan vi ställa oss själva. Om och om igen. Så stanna upp ta ett djupt andetag och ställ dig dessa viktiga frågorna: Var är du i ditt liv just nu? Varför gör du det du gör?

//CoachVidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln