Superkrafter!

Fotograf Per Wiklund Fotograf Per Wiklund

Vilka superkrafter skulle du vilja ha?

Förlänga kroppen?!?

Ibland skulle det vara skönt att ha sådana där teleskopsarmar som Inspektor Gadget har och helt enkelt få lite längre räckvidd emellanåt. Det finns egentligen en massa olika superkrafter jag skulle vilja ha lite då och då.

Inspektor Gadget Inspektor Gadget

Som tränare skulle det varit häftigt att kunna se in i framtiden och helt enkelt veta vad som händer härnäst och sen kunna agera och ta de ”rätta” besluten. För alla beslut som tas i kritiska situationer blir inte alltid tillfredställande eller varför inte kunna ”teleportera” sig själv till lite olika platser, tänk att vara säljare och kunna ta en enkel affärsresa någonstans för att sen komma hem när man vill, där hade det funnits mycket tid att tjäna. Eller varför inte ha förmågan att vara dunderstark när det behövs men ändå vara världens snällaste.

Ibland är det underbart att bara få drömma sig bort och känna att allt är möjligt, i de drömmarna kan även de mest fantastiska idéerna komma fram.

Vilken/vilka superkrafter skulle du vilja ha: i din vardag?
i din idrott? på ditt jobb?


//Coach Vidar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln